_
_
_
_
_

Arrimadas: “Guanyar llançaria un missatge al món que no hi ha una majoria independentista”

La candidata de Ciutadans carrega contra Iceta l'últim dia per demanar el vot

Inés Arrimadas, aquesta setmana, durant la campanya electoral.Foto: atlas | Vídeo: CARLES RIBAS / ATLAS
J. J. Gálvez

La recta final de la pugna política ha agafat Ciutadans amb les expectatives molt altes. "Guanyar llançaria un missatge al món que aquí no hi ha hagut mai una majoria independentista", s'ha atrevit a assenyalar aquest dimarts Inés Arrimadas, quan queden menys de 48 hores perquè obrin els col·legis electorals i durant una visita a la carpa gegant que la formació ha instal·lat durant la campanya a la plaça Universitat, a Barcelona. "Les enquestes ens diuen que el resultat pot dependre d'un grapat de vots. Així que us demano a tots que aneu a votar", ha repetit la candidata en aquesta última jornada de campanya per demanar el suport ciutadà.

Más información
El PSC i Ciutadans pugnen pel vot constitucional a la recta final
Arrimadas: “Espero tenir Iceta al meu costat en un Govern constitucionalista”

El partit tanca aquesta tarda la cursa cap a les urnes amb un míting a la plaça Major del districte de Nou Barris, a Barcelona. A l'acte assistirà la plana major de la principal força de l'oposició a Catalunya, que afronta el 21-D com la cita més important de la seva història. "Tenim davant nostre només dues opcions: allargar el procés amb Puigdemont o posar fi al procés i apostar per la reconciliació i el seny", ha subratllat Arrimadas, que fa dies que demana el vot útil amb l'objectiu d'aglutinar sota les seves sigles la majoria de vots constitucionalistes.

La formació ha multiplicat aquesta última setmana els seus esforços per competir amb els socialistes pel segment de l'electorat que defensa la unitat d'Espanya i s'oposa a la secessió. "El PSC no és de fiar", repeteix Albert Rivera, president de Ciutadans. Arrimadas també s'ha manifestat avui en aquesta línia: "Miquel Iceta s'ha passat tota la campanya vetant Ciutadans i prometent indults. Però espero que, a l'hora de la veritat, es posin al costat nostre". 

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Sobre la firma

J. J. Gálvez
Redactor de Tribunales de la sección de Nacional de EL PAÍS, donde trabaja desde 2014 y donde también ha cubierto información sobre Inmigración y Política. Antes ha escrito en medios como Diario de Sevilla, Europa Sur, Diario de Cádiz o ADN.es.

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_