_
_
_
_
_
SUCCESSOS

Crema un pis d’un edifici del carrer Nàpols de Barcelona

L'incendi s'ha produït poc després de les deu de la nit i no ha causat ferits greus

Mar Rocabert Maltas
Incendi al pis del carrer Nàpols.
Incendi al pis del carrer Nàpols.Massimiliano Minocri

Un incendi s'ha declarat aquest dimecres poc després de les deu de la nit en un immoble ubicat al carrer Nàpols de Barcelona, entre la Gran Via i Casp. Les flames, sortint de la sala d'estar d'un dels pisos de l'edifici, han creat un gran núvol de fum que s'ha escampat pel veïnat del barri del Fort Pienc. La Guàrdia Urbana i els Bombers de la Generalitat han creat un cordó al voltant de l'edifici. L'incendi ha despertat angoixa entre els veïns, la majoria dels quals han sortit a la finestra i d'altres han baixat al carrer a veure què passava. Fonts de la Guàrdia Urbana al lloc dels fets han informat que, al voltant de tres quarts d'onze, no constava cap ferit greu arran de l'incendi i que els veïns de l'immoble sinistrat han pogut sortir del pis pel seu propi peu.

Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís de foc quan passaven sis minuts de les deu de la nit. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat set dotacions. Poc després de les onze, els Bombers han donat el foc per extingit, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat quatre persones per inhalació lleu de fum.

Incendi al carrer Nàpols.Vídeo: M.R.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Sobre la firma

Mar Rocabert Maltas
Es periodista de tendencias y cultura en la redacción de Cataluña y se encarga de la edición digital del Quadern. Antes de llegar a EL PAÍS, trabajó en la Agència Catalana de Notícies. Vive en Barcelona y es licenciada en Periodismo por la Universitat Pompeu Fabra.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_